Lounge med integreret gasbaal tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

DesignHaver banker på hos Jer

Hos DesignHaver har vi en gennemtestet designproces, som vi har udviklet og videreudviklet på i mere end 15 år. Den proces får dit haveprojekt sikkert i mål, hvad enten det er en opdatering af en gammel have eller design af en helt ny have fra bunden.

Prisliste for vores designarbejde

GRUNDPAKKEN består af de to første trin i vores designproces, som er beskrevet nedenfor. Med i pakken hører et designmøde, hvor vi mødes i jeres hjem. Processen begynder med en personlig snak, en masse spørgsmål hvor vi lytter til jeres tanker og hvor vi drøfter forskellige ideer. De bedste projekter er dem, hvor vi rammer jeres behov helt præcist, og hvor vi flytter havedrømmen nogle skridt videre. 
Mødet fører til en idéskitse, hvor vores havearkitekt skitserer havens struktur, rum og linjer, og detaljerne i haven beskrives i overskrifter. Efter designmødet fortolkes det hele på tegnestuen af havearkitekten, hvorefter idéskitsen rentegnes i AutoCAD. Således får I en målfast haveplan. Desuden taler vi også om på designmødet, hvordan I ønsker at komme videre i anlægsfasen. Vi samarbejder med dygtige anlægsgartnere som formår at få dit projekt sikkert i mål.

DEN UDVIDEDE PAKKE: Nogle opgaver er så omfattende, at de fortjener en udvidet tegneproces for at kunne blive til det ultimative sceneri, I ønsker jer. Den udvidede løsning starter på samme måde som vores grundpakke, men fortsætter på vores tegnestue. Inden vi præsenterer det endelige oplæg for dig/jer, har vi gennemarbejdet idéprocessen i vort kreative team og oplægget udmønter sig i en såkaldt lookbook, hvor tegninger og inspirationsbilleder er samlet. Flere fagpersoner i virksomheden er altid med i den kreative proces.

 

 

GRUNDPAKKE DEN UDVIDEDE PAKKE
Målfast haveplan (CAD tegning) 22.550,- 28.550,-
Research/forberedelse inden møde inkl. inkl.
Designmøde hjemme hos dig 2 - 4 timers varighed inkl. inkl.
Haveplan i skitseform inkl. inkl.
Planteoversigt inkl. inkl.
Din personlige Lookbook Kan tilkøbes inkl.
Opfølgningsmøde Kan tilkøbes inkl.
Detaljeret planteliste Kan tilkøbes inkl.
Opmåling af grund Kan tilkøbes Kan tilkøbes
Kompleks have/projekt Arkitekttimer kan tilkøbes Arkitekttimer kan tilkøbes

1. Dit ønske om en ny have

Terrasse med kongsberg natursten og spejlbassin.jpg

Fra idé til færdig skitse

Du går og drømmer om en ny have omkring dit hjem, men du har måske lidt svært ved helt konkret at se dine ønsker foran dig? Eller også savner du inspiration og nye ideer til fx at kombinere rendyrket minimalisme med en stor glæde for frodige blomster?

Så grib endelig fat i os. Vi har stor erfaring i at få dine behov, ideer og ønsker ned på papiret – og kombinere dem med vores store viden og mange års ekspertise i at skrue minimalistiske terrasser og haver sammen. Det er den cocktail, vi tager udgangspunkt i, når vi under et designmøde tegner en idéskitse over din have, og som ender med en rentegnet haveplan.

Gå på opdagelse i én af vores haver

2. Designmøde og idéskitse

Ideskitse tegnet af havearkitekt Tor Haddeland

En god idé er opskriften på succes - også i haven

Inden du får besøg af en havearkitekt fra DesignHaver, vil vi gerne have dig til at foretage nogle enkle opmålinger af haven, hvis du ikke allerede har dem i form af en situationsplan.

Vores designmøde varer ca. 2­-4 timer, og hele tiden er det grundlæggende spørgsmål: Hvad er det for en idé, haven skal bygges over?

Idéskitsen er en enkel haveplan, hvor den grundlæggende idé fremgår, men hvor mange detaljer endnu ikke er beskrevet. Idéskitsen bliver til allerede på designmødet i en dialog mellem arkitekten og dig.

Havearkitekten vil også introducere dig til vores produktkatalog over de unikke designelementer, som fx de loungemøbler og gasbål, Haddeland Design har udviklet.

Idéskitsen er tegnet færdig, før mødet er slut. Det er helt centralt for os, at du får indflydelse på og en god forståelse af den færdige plan – vi går simpelthen ikke, før du er tryg ved den håndtegnede skitse.

3. Rentegnet haveplan og tilbud på materialer

Træterrasse med amfitrin og gangbro.jpg

Du får en rentegnet haveplan

På baggrund af idéskitsen kan DesignHaver færdiggøre den endelige haveplan på tegnestuen. Her tegnes den op i AutoCAD, og du får tilsendt eksemplarer både digitalt og med posten. Mange af vores haver er anlagt med flere af vores unikke produkter, som kendetegner vores minimalistiske udtryk. Hvis det er i din interesse udarbejder vi en lookbook, hvor vi præsenterer dig for nøjagtig de produkter, som vi foreslår til din have, så både havedesign, arkitektur og den omkringliggende natur følges ad i samme røde tråd. Via en lookbook visualiseres haveplanen, så det er nemmere for dig at se de stemninger, vi foreslår.

Se et eksempel på en have hvor mange af vores produkter indgår

4. Anlæg

Træterrasse set fra oven.jpg

Anlægsteamet banker på

DesignHaver har et stort netværk af dygtige anlægsteams i hele landet. Vi kan hjælpe dig på vej med anlægget ved at plukke præcis det team ud, som vil kunne udføre dit projekt på bedst mulig vis. 

Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring med alt fra helt enkle haveplaner til virkeligt komplekse og nyskabende projekter. De kan desuden indkalde og styre flere andre håndværkere som tømrere, elektrikere, smede, vvs­montører og gasmontører.

Oftest står anlægsgartnerne for at udføre alt fra at brække den første gamle flise op til at finpudse de sidste detaljer. Med andre ord kan du trygt passe din hverdag, mens arbejdet bliver udført lige uden for din bolig.

Vores samarbejdspartnere arbejder meget professionelt, og undervejs kan de naturligvis trække på vores havearkitekter. De holder selvfølgelig dig informeret under hele projektet og sørger for, at processen gennemføres mest muligt effektivt.

“Vi havde takket nej til to andre tilbud, da DesignHaver kom herud. Det fede var, at DesignHaver spurgte til vores behov. De andre tegnede bare noget, som vi ikke kunne lide. Vi ville fx gerne bevare vores bålsted, og det tog DesignHaver udgangspunkt i.” - Troels Hornsved, bygherre

Samarbejdspartnere

Samarbejde med Havearkitekt Tor Haddeland og Junckerhaven.jpg

Anlægsteamet Junckerhaven

Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven er én af vores dygtige samarbejdspartnere på Sjælland. Junckerhaven har en meget professionel tilgang til anlægsopgaven og er i stand til at udføre store og komplekse anlægsopgaver som involverer flere faggrupper. Deres unikke spidskompentence er etablering af indbydende svømmesøer og naturpools med biologisk vandrensning - helt uden brug af klor. 

Kontakt Lars Juncker, indehaver af Junckerhaven på tlf. 20996103 eller på mail: junckerhaven@gmail.com

Læs meget mere på Junckerhaven og Svømmesøer og naturpools

Samarbejde mellem havearkitekt Tor Haddeland og Kun Terrasser.jpg

Terrasseteamet Kun-Terrasser

Kun-Terrasser er endnu en af vores top-professionelle samarbejdspartnere. Som navnet siger er Tømrerfirmaet specialiseret i terrasser, og deres dedikerede fokus gør, at de har oparbejdet ekstraordinære store kompetencer, når det kommer til at bygge terrasser. De leverer terrasser med lang levetid og i høj håndværksmæssig kvalitet – sat på skruefundamenter, så nedbrydende jordkontakt undgås.

Kontakt Andreas la Cour, indehaver af Kun-Terrasser på tlf. 28 56 28 86 eller mail: kontakt@kun-terrasser.dk

Læs meget mere på Kun-Terrasser og hvordan de bygger terrasser

Se et lille udvalg af haver, vi har designet og anlagt

Få tegnet en målfast og unik haveplan for kun 22.550,-

Se et par af vores prestigehaver i BO BEDRE

Så langt kan du komme sammen med os

Dyk ned i reportagerne
Bo Bedre magasin.jpg
Menu